Ζέτα Μακρυπούλια Παρα Πεντε / ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ: Όλοι μαζί ξανά στην μικρή οθόνη για 1η : Η σμαράγδα καρύδη (aka ντάλια), ως οικοδέσποινα της εκπομπής “celebrity game night”, υποδέχθηκε τους 6 συμπρωταγωνιστές της από το «παρά πέντε» .

Η σμαράγδα καρύδη (aka ντάλια), ως οικοδέσποινα της εκπομπής "celebrity game night", υποδέχθηκε τους 6 συμπρωταγωνιστές της από το «παρά πέντε» . Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει… Τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, . Που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια ως αμαλία, με τη συνοδεία της αγαπημένης παρέας του «στο παρά πέντε». Η ζέτα μακρυπούλια πιάνει το μικρόφωνο και ως αμαλία τους παρακινεί να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις».

Πιο συγκεκριμένα, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο celebrity game night έξι παλιούς της γνώριμους: Frappedoupoli: ΣΟΚ! ΠΕΘÎ'ΝΕ Η "Î
Frappedoupoli: ΣΟΚ! ΠΕΘÎ'ΝΕ Η "Î"ΙÎ'Î"ΙÎ' ΤΟΥ ΠÎ'ΡÎ' ΠΕΝΤΕ from 1.bp.blogspot.com
Απόψε στις 21:00, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο «celebrity game night» τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, την ελισάβετ . Παρά πέντε ο γιώργος καπουτζίδης, ο αργύρης αγγέλου, η σμαράγδα καρύδη, η αγγελική λάμπρη, η ελισάβετ κωνσταντινίδου, η ζέτα μακρυπούλια . Το "φιλί φιλί με σκοτώνεις" 14 χρόνια μετά το "παρά πέντε" (vid). Τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, . Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει… Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, κυκλοφόρησε απόσπασμα από το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις», που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια . Η σμαράγδα καρύδη (aka ντάλια), ως οικοδέσποινα της εκπομπής "celebrity game night", υποδέχθηκε τους 6 συμπρωταγωνιστές της από το «παρά πέντε» . Πιο συγκεκριμένα, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο celebrity game night έξι παλιούς της γνώριμους:

Απόψε στις 21:00, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο «celebrity game night» τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, την ελισάβετ .

Μάλιστα, ύστερα από ένα παιχνίδι, η παρέα του «παρά πέντε» τραγούδησε το «φιλί φιλί με λυτρώνεις» που είχε ερμηνεύσει η ζέτα μακρυπούλια σαν . Απόψε στις 21:00, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο «celebrity game night» τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, την ελισάβετ . Παρά πέντε ο γιώργος καπουτζίδης, ο αργύρης αγγέλου, η σμαράγδα καρύδη, η αγγελική λάμπρη, η ελισάβετ κωνσταντινίδου, η ζέτα μακρυπούλια . Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, κυκλοφόρησε απόσπασμα από το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις», που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια . Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει… Τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, . Φοβερή στιγμή ήταν όταν η ζέτα μακρυπούλια πήρε το μικρόφωνο και . Η ζέτα μακρυπούλια πιάνει το μικρόφωνο και ως αμαλία τους παρακινεί να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις». Kαλεσμένη στο celebrity game night ήταν το βράδυ της πέμπτης η θρυλική παρέα του «παρά πέντε». Που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια ως αμαλία, με τη συνοδεία της αγαπημένης παρέας του «στο παρά πέντε». Πιο συγκεκριμένα, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο celebrity game night έξι παλιούς της γνώριμους: Το "φιλί φιλί με σκοτώνεις" 14 χρόνια μετά το "παρά πέντε" (vid). Η σμαράγδα καρύδη (aka ντάλια), ως οικοδέσποινα της εκπομπής "celebrity game night", υποδέχθηκε τους 6 συμπρωταγωνιστές της από το «παρά πέντε» .

Μάλιστα, ύστερα από ένα παιχνίδι, η παρέα του «παρά πέντε» τραγούδησε το «φιλί φιλί με λυτρώνεις» που είχε ερμηνεύσει η ζέτα μακρυπούλια σαν . Το "φιλί φιλί με σκοτώνεις" 14 χρόνια μετά το "παρά πέντε" (vid). Απόψε στις 21:00, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο «celebrity game night» τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, την ελισάβετ . Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει… Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, κυκλοφόρησε απόσπασμα από το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις», που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια .

Τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, . Το απαξιωτικό σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για τη Ζέτα
Το απαξιωτικό σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για τη Ζέτα from marymary.gr
Παρά πέντε ο γιώργος καπουτζίδης, ο αργύρης αγγέλου, η σμαράγδα καρύδη, η αγγελική λάμπρη, η ελισάβετ κωνσταντινίδου, η ζέτα μακρυπούλια . Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, κυκλοφόρησε απόσπασμα από το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις», που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια . Που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια ως αμαλία, με τη συνοδεία της αγαπημένης παρέας του «στο παρά πέντε». Kαλεσμένη στο celebrity game night ήταν το βράδυ της πέμπτης η θρυλική παρέα του «παρά πέντε». Απόψε στις 21:00, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο «celebrity game night» τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, την ελισάβετ . Η σμαράγδα καρύδη (aka ντάλια), ως οικοδέσποινα της εκπομπής "celebrity game night", υποδέχθηκε τους 6 συμπρωταγωνιστές της από το «παρά πέντε» . Φοβερή στιγμή ήταν όταν η ζέτα μακρυπούλια πήρε το μικρόφωνο και . Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει…

Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, κυκλοφόρησε απόσπασμα από το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις», που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια .

Η ζέτα μακρυπούλια πιάνει το μικρόφωνο και ως αμαλία τους παρακινεί να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις». Τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, . Πιο συγκεκριμένα, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο celebrity game night έξι παλιούς της γνώριμους: Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει… Φοβερή στιγμή ήταν όταν η ζέτα μακρυπούλια πήρε το μικρόφωνο και . Το "φιλί φιλί με σκοτώνεις" 14 χρόνια μετά το "παρά πέντε" (vid). Παρά πέντε ο γιώργος καπουτζίδης, ο αργύρης αγγέλου, η σμαράγδα καρύδη, η αγγελική λάμπρη, η ελισάβετ κωνσταντινίδου, η ζέτα μακρυπούλια . Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, κυκλοφόρησε απόσπασμα από το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις», που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια . Kαλεσμένη στο celebrity game night ήταν το βράδυ της πέμπτης η θρυλική παρέα του «παρά πέντε». Μάλιστα, ύστερα από ένα παιχνίδι, η παρέα του «παρά πέντε» τραγούδησε το «φιλί φιλί με λυτρώνεις» που είχε ερμηνεύσει η ζέτα μακρυπούλια σαν . Που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια ως αμαλία, με τη συνοδεία της αγαπημένης παρέας του «στο παρά πέντε». Απόψε στις 21:00, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο «celebrity game night» τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, την ελισάβετ . Η σμαράγδα καρύδη (aka ντάλια), ως οικοδέσποινα της εκπομπής "celebrity game night", υποδέχθηκε τους 6 συμπρωταγωνιστές της από το «παρά πέντε» .

Τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, . Η ζέτα μακρυπούλια πιάνει το μικρόφωνο και ως αμαλία τους παρακινεί να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις». Η σμαράγδα καρύδη (aka ντάλια), ως οικοδέσποινα της εκπομπής "celebrity game night", υποδέχθηκε τους 6 συμπρωταγωνιστές της από το «παρά πέντε» . Πιο συγκεκριμένα, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο celebrity game night έξι παλιούς της γνώριμους: Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει…

Μάλιστα, ύστερα από ένα παιχνίδι, η παρέα του «παρά πέντε» τραγούδησε το «φιλί φιλί με λυτρώνεις» που είχε ερμηνεύσει η ζέτα μακρυπούλια σαν . Frappedoupoli: ΣΟΚ! ΠΕΘÎ'ΝΕ Η "Î
Frappedoupoli: ΣΟΚ! ΠΕΘÎ'ΝΕ Η "Î"ΙÎ'Î"ΙÎ' ΤΟΥ ΠÎ'ΡÎ' ΠΕΝΤΕ from 1.bp.blogspot.com
Που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια ως αμαλία, με τη συνοδεία της αγαπημένης παρέας του «στο παρά πέντε». Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει… Μάλιστα, ύστερα από ένα παιχνίδι, η παρέα του «παρά πέντε» τραγούδησε το «φιλί φιλί με λυτρώνεις» που είχε ερμηνεύσει η ζέτα μακρυπούλια σαν . Παρά πέντε ο γιώργος καπουτζίδης, ο αργύρης αγγέλου, η σμαράγδα καρύδη, η αγγελική λάμπρη, η ελισάβετ κωνσταντινίδου, η ζέτα μακρυπούλια . Πιο συγκεκριμένα, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο celebrity game night έξι παλιούς της γνώριμους: Kαλεσμένη στο celebrity game night ήταν το βράδυ της πέμπτης η θρυλική παρέα του «παρά πέντε». Το "φιλί φιλί με σκοτώνεις" 14 χρόνια μετά το "παρά πέντε" (vid). Η ζέτα μακρυπούλια πιάνει το μικρόφωνο και ως αμαλία τους παρακινεί να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις».

Πιο συγκεκριμένα, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο celebrity game night έξι παλιούς της γνώριμους:

Απόψε στις 21:00, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο «celebrity game night» τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, την ελισάβετ . Παρά πέντε ο γιώργος καπουτζίδης, ο αργύρης αγγέλου, η σμαράγδα καρύδη, η αγγελική λάμπρη, η ελισάβετ κωνσταντινίδου, η ζέτα μακρυπούλια . Φοβερή στιγμή ήταν όταν η ζέτα μακρυπούλια πήρε το μικρόφωνο και . Η ζέτα μακρυπούλια πιάνει το μικρόφωνο και ως αμαλία τους παρακινεί να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις». Το "φιλί φιλί με σκοτώνεις" 14 χρόνια μετά το "παρά πέντε" (vid). Η σμαράγδα καρύδη (aka ντάλια), ως οικοδέσποινα της εκπομπής "celebrity game night", υποδέχθηκε τους 6 συμπρωταγωνιστές της από το «παρά πέντε» . Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει… Πιο συγκεκριμένα, η σμαράγδα καρύδη, υποδέχεται στο celebrity game night έξι παλιούς της γνώριμους: Kαλεσμένη στο celebrity game night ήταν το βράδυ της πέμπτης η θρυλική παρέα του «παρά πέντε». Που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια ως αμαλία, με τη συνοδεία της αγαπημένης παρέας του «στο παρά πέντε». Μάλιστα, ύστερα από ένα παιχνίδι, η παρέα του «παρά πέντε» τραγούδησε το «φιλί φιλί με λυτρώνεις» που είχε ερμηνεύσει η ζέτα μακρυπούλια σαν . Τον γιώργο καπουτζίδη, τη ζέτα μακρυπούλια, . Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, κυκλοφόρησε απόσπασμα από το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις», που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια .

Ζέτα Μακρυπούλια Παρα Πεντε / ΣΤΟ ΠÎ'ΡÎ' ΠΕΝΤΕ: Όλοι μαζί ξανά στην μικρή οθόνη για 1η : Η σμαράγδα καρύδη (aka ντάλια), ως οικοδέσποινα της εκπομπής "celebrity game night", υποδέχθηκε τους 6 συμπρωταγωνιστές της από το «παρά πέντε» .. Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει… Που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια ως αμαλία, με τη συνοδεία της αγαπημένης παρέας του «στο παρά πέντε». Kαλεσμένη στο celebrity game night ήταν το βράδυ της πέμπτης η θρυλική παρέα του «παρά πέντε». Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, κυκλοφόρησε απόσπασμα από το ιστορικό σουξέ «φιλί φιλί με λυτρώνεις», που ερμηνεύει η ζέτα μακρυπούλια . Φοβερή στιγμή ήταν όταν η ζέτα μακρυπούλια πήρε το μικρόφωνο και .

Kαλεσμένη στο celebrity game night ήταν το βράδυ της πέμπτης η θρυλική παρέα του «παρά πέντε» ζέτα μακρυπούλια. Απόψε στις 21:00, στο mega, έχει…